de school


Onze basisschool is een 'bijzondere' basisschool. We zijn een Gereformeerde basisschool en dit betekent dat we iedere dag willen beginnen vanuit een open Bijbel en met onze hemelse Vader, de Schepper van al het leven.
Al onze onderwijsactiviteiten, maar ook  onze visie op het leven en het beeld van onze medemens, willen we inkleuren met de principes die Jezus Christus, onze Verlosser,  heeft voorgeleefd.

Dit perspectief bepaalt de invulling van al onze (onderwijs-)activiteiten. Hierin willen we ieder kind laten stralen door een onderwijsaanbod aan te bieden dat tegemoet komt aan het evenwicht tussen hoofd, hart en handen.

Basisschool De Wegwijzer is een kleine basisschool, met ongeveer 75 leerlingen, verdeeld over 8 jaargroepen (in 4 combinatieklassen). Onze school is sinds 2014 jaar gesitueerd in een mooi nieuw gebouw (MFC De Zuidwester). Dit gebouw delen we met een andere basisschool en een wijkcentrum.
Daarnaast wordt er binnen het gebouw kinderopvang (peuterspeelzaal, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang) aangeboden. Ook zijn er partijen werkzaam in het gebouw die logopedie, fysiotherapie en andere diensten aanbieden.
Het gebouw is ruim opgezet, met verschillende schoolpleinen en een mooie grote centrale ruimte voor vieringen, voorstellingen en andere activiteiten.

Onder het tabblad 'de school' informeren we u over allerlei (praktische) zaken in en rondom onze school.
 

 

05-10-2017
 
« terug
Dag van de leerkracht en werkdrukverlichting....
Bij aankomst op school waren we aangenaam verrast door de slingers die overal hingen. Zo vrolijk! Bedankt namens het hele team! Ook kwamen 5 mensen van de opleiding voor klassenassistent onze werkdruk verlichten! Ze hebben kinderen geholpen bij taal, rekenen en mappen gevuld! Echt fantastisch!

 
 
zoeken:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sorteren op: