Het team

Ons team

Onderwijs geven is een teamgebeuren: samen betrokken en verantwoordelijk. We zijn gemotiveerd en doen met plezier ons werk.

Vanwege de grootte van de school is het niet mogelijk volledig in 4 groepen te werken. Op de maandag-, dinsdag-, donderdagochtend en de vrijdag werken we in 4 combinatiegroepen (1-2, 3-4, 5-6, 7-8). Daarnaast werken we op de maandag-, dinsdag-, donderdagmiddag en de woensdagmorgen in 3 bouwen (1-2-3, 4-5-6 en 7-8).

Bij het opstellen van dit rooster is er rekening mee gehouden dat de leerlingen zoveel mogelijk bekende leerkrachten hebben. Dit zorgt voor rust en veiligheid. Hoewel ze in de loop van de week meerdere leerkrachten tegenkomen zijn dit over het algemeen wel hun groepsleerkrachten van dit jaar en de leerkrachten die ze in eerdere jaren al als groepsleerkracht hebben gehad.

De vier combinatiegroepen zien er als volgt uit:

Groep 0/1/2Ineke van der Veen (maandag- en donderdagmorgen) en Rita Drost (dinsdag- en vrijdagmorgen)
Groep 3/4Wendelmoet Iedema (maandag- en dinsdagmorgen) en Mariëlle Bredewold (donderdag- en vrijdagmorgen)
Groep 5/6Rita Drost (maandagmorgen) en Marleen Douma (dinsdag-, donderdagmorgen en de hele vrijdag)
Groep 7/8Welmoed van Esch (maandag en dinsdag) en Nico Post (woensdag tot en met vrijdag)

 

De 3 bouwen zien er als volgt uit:

Groep 1/2/3Ineke van der Veen (maandag- en donderdagmiddag), Rita Drost (dinsdagmiddag) en Mariëlle Bredewold (woensdagmorgen)
Groep 4/5/6Wendelmoet Iedema (maandag- en dinsdagmiddag), Marleen Douma (woensdagmorgen) en Mariëlle Bredewold (donderdag-middag)


 

LocatiedirecteurMartijn van Heerde
Intern begeleiderJohan van de Beek 
KwadraatonderwijsNeleke Veurink 
OnderwijsassistentieJolanda Mulder
AdministratieMargret Korterink

 

De contactgevens van onze medewerkers zijn te vinden in de schoolgids. Heeft u die niet? Neem dan contact op via de school (0521-512643 of info.dewegwijzer[apenstaartje]florion.nl)